Specialisten in leren trapbekleding

vakmanschap met oog voor detail

LTHR-Style : Meesters in stijl.

De uitstraling van leren trap is chique en stoer. Zo wordt ook iedere trap uniek doordat iedere huid anders is. Leer maakt van iedere trap een echte eyecatcher, het natuurlijke materiaal zal door gebruik en tijd nog meer charisma krijgen. Of je nu kiest voor het gebruik van design profielen bij een open trap of juist de trap compleet in leer laat inpakken, je bent in ieder geval verzekerd van een verbluffend resultaat !

 

Uniek

Een lederen trapbekleding zorgt voor een unieke beleving. Iedere huid heeft een eigen verhaal, hierdoor zal iedere leren traprenovatie een uniek karakter hebben en zal het dagelijks gebruik zorgen dat het uiterlijk continu veranderd. U creeert uw eigen unieke verhaal.

LTHR-Style-leren-trapbekleding-leren-trap

Exclusief

Leer op de trap is puur genieten, leren trapbekleding is bijzonder en chic. Het tuigleer dat we voor de trappen gebruiken is van hoge kwaliteit met een zeer sterke toplaag. LTHR-Style staat voor kwaliteit, onze trappen blijven een juweel in uw huis.

Vakmanschap

Het werken met leer vergt grote precisie. We hebben in ons 15 jarig bestaan een methode ontwikkeld voor sublieme afwerking van zowel het leder als de speciaal ontwikkelde profielen. Wij maken van iedere trap een waar kunstwerk waarvan u jarenlang kunt genieten.

LTHR-Style-leren-trapbekleding-leren-trap-trapspin

Bekijk hier onze projecten

Trap bekleden met leer

Trap bekleden met leer

Trap bekleden met leer: een unieke en duurzame keuze Wil je je trap een nieuwe look geven? Dan is trapbekleding […]

Leer op trap - cognac kleur

Leer op trap: alleen treden met verlichting

Leren treden met verlichting Project: Dichte trap met leder met Vintage Used kwaliteit in cognac kleur. Bij deze dichte trap […]

open trap leer plateau vaas

Open trap leer

Open trap leer Project: Open trap leer met Gloss kwaliteit in croco print. Bij deze open trap in Dronryp (Leeuwarden) […]

Markjan Ruberg
2023-09-29
Onze trap is bekleed met leer. In het voortraject heeft Jeroen veel geduld gehad om al mijn vragen te beantwoorden wat mij het vertrouwen gaf om de opdracht te geven. Inmiddels is de trap bekleed, superstrak afgewerkt. Het ziet er fantastisch uit en is boven verwachting mooi. Goede dikke kwaliteit leer en mooie profielen in edelstaal. Wij zijn heel erg blij, als je kwaliteit zoekt dan ben je hier aan het juiste adres. Dank je wel Jeroen, en Daniel natuurlijk voor het leggen.
Ivo Jordens-Signorini
2023-09-11
Snelle en keurige reactie op de offerte aanvraag. Vervolgens goed advies en professionele in meting. En uiteindelijk keurige plaatsing. Dik tevreden en een ieder zal ik ze zeker aanbevelen! Dikke duim omhoog en zo door gaan.
Melissa Poldervaart
2023-09-07
Wauw wat een binnenkomen met zo'n mooie trap in de hal! Personeel is uiterst profesioneel, zowel in communicatie als in uitvoering!
Mike Salemink
2023-07-06
Reageren snel, communicatie is goed, geen verkooppraatjes, maar eerlijk verhaal, goed advies en leveren vakmanschap!
Menno Pannekoek
2023-04-20
Vandaag onze trap laten bekleden en wat is het prachtig geworden! Wij zijn heel tevreden over de service en snel reageren via WhatsApp. Top! Wij raden LTHR style zeker aan!
Joey Smits
2023-03-23
Vandaag is LTHR-style onze trap komen bekleden . En wat een prachtig resultaat. Vakmensen die hun vak verstaan toppers. Een echte aanrader voor iedereen die is wat anders wil dan 13 in een dozijn.
Rupert Agnes
2023-03-10
Wij zijn heel erg tevreden met onze trapbekleding in leer. Het is alles wat wij er van hadden gehoopt. Wij willen LTHR-Style van harte aanbevelen. Wij hadden er vooraf een uitgebreide studie van gemaakt waar we de beste kwaliteit zouden krijgen, en op alle aspecten kwam LTHR-Style er als beste uit. Vooraf hadden wij materiaal stalen opgevraagd en deze vergeleken met die van anderen. Alleen daarom waren wij er al van overtuigd dat wij bij LTHR-Style de beste kwaliteit geleverd zouden krijgen. Maar ook wat betreft de plezierige, snelle, correcte en terzake kundige reacties op onze vragen deden ons op dit bedrijf besluiten. Inmiddels is onze trap vakkundig en met zorg voor detail en afwerking bekleed. Dit bedrijf en al de medewerkers waar wij te maken hebben gehad zijn plezierig in de omgang en doen er alles aan om de beste kwaliteit te leveren.
ralf hirtz
2022-04-12
Review Als je voor echt vakmanschap wilt kiezen, dan moet je bij dit bedrijf zijn! Wij hebben onze trap met leer laten bekleden en zijn uitermate tevreden met het eindresultaat. Deze mensen zijn vakmensen, echte stoffeerders en zó vakbekwaam kom je ze zelden of nooit tegen. De bedrijven die iets soortgelijks aanbieden zijn véél duurder en werken met overzettreden, dit lijkt misschien hetzelfde maar is het dus niet. Bij een systeem met overzettreden krijg je, in het beste geval, een dun laagje leer of iets wat op leer lijkt, afgewerkt met nogal een flinke hoeveelheid kit. Dit bedrijf verwerkt echt leer van zo'n 3 mm dikte direct op de traptreden in combinatie met aluminium trapprofielen en afkitten is niet aan de orde omdat alles superstrak aan elkaar aansluit, echt vakmanschap dus! Wij kunnen dit bedrijf dus zeer zeker aanraden voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks!
Luke Verhagen
2022-02-24
Karen Bouwman
2021-10-27
Heel blij met mijn prachtige trappen. Heb een open en een dichte trap laten bekleden met leer. Het is zeer vakkundig gedaan en ziet er strak uit. Echt een aanrader.