Specialisten in leren trapbekleding

vakmanschap met oog voor detail

LTHR-Style : Meesters in stijl.

De uitstraling van leren trap is chique en stoer. Zo wordt ook iedere trap uniek doordat iedere huid anders is. Leer maakt van iedere trap een echte eyecatcher, het natuurlijke materiaal zal door gebruik en tijd nog meer charisma krijgen. Of je nu kiest voor het gebruik van design profielen bij een open trap of juist de trap compleet in leer laat inpakken, je bent in ieder geval verzekerd van een verbluffend resultaat !

 

Uniek

Een lederen trapbekleding zorgt voor een unieke beleving. Iedere huid heeft een eigen verhaal, hierdoor zal iedere leren traprenovatie een uniek karakter hebben en zal het dagelijks gebruik zorgen dat het uiterlijk continu veranderd. U creeert uw eigen unieke verhaal.

Exclusief

Leer op de trap is puur genieten, leren trapbekleding is bijzonder en chic. Het tuigleer dat we voor de trappen gebruiken is van hoge kwaliteit met een zeer sterke toplaag. LTHR-Style staat voor kwaliteit, onze trappen blijven een juweel in uw huis.

Vakmanschap

Het werken met leer vergt grote precisie. We hebben in ons 15 jarig bestaan een methode ontwikkeld voor sublieme afwerking van zowel het leder als de speciaal ontwikkelde profielen. Wij maken van iedere trap een waar kunstwerk waarvan u jarenlang kunt genieten.

Er is altijd een style die bij u past, vraag gratis stalen aan!

Met een compleet assortiment aan leer dessins en kleuren brengen de vakmensen van LTHR style iedere woning tot leven. Overtuig uzelf en laat u adviseren.