Leer trapbekleding kaiman grey

Leer trapbekleding : Nevada Grey Kaiman

Bij dit project hebben we in een nieuwbouwproject in Rotterdam 2 trappen met leer bekleed. 1 dichte trap en ook hebben we een leer rondom een open trap gemaakt. Leer trapbekleding bij Een open trap vergt meer werk als een dichte trap omdat we deze zowel de onderkant als bovenkant van leer voorzien. Op de voor- en achterzijde plaatsen we onze speciale design profielen waarin we ook weer een strook leer plaatsen.

Als kleur hebben we de Nevada Grey gebruikt, deze kleur is een mooie warme grijstint en met de Kaiman print komt het stoere profiel van een krokodil in zicht. Door deze print komen er kleine kleurnuances die het leer nog meer karakter geven. Al het tuigleer dat wij gebruiken als trapbekleding kunnen we in diverse prints laten drukken.

Ontdek de Luxe van Leren Trapbekleding: Stijl en Duurzaamheid in één

Bent u ook op  zoek naar een manier om uw trap een elegante en duurzame upgrade te geven? Overweeg dan leren trapbekleding als uw ultieme keuze. Met zijn duurzaamheid, stijl en gemakkelijk te onderhouden eigenschappen, biedt leer trapbekleding een unieke uitstraling voor uw interieur. Schakel een professionele installateur in voor een veilige en efficiënte plaatsing van uw nieuwe trapbekleding.

Kosten van Leer Trapbekleding

Wat kost een trap bekledenDe kosten van leer trapbekleding variëren afhankelijk van het type leer, aantal treden van uw trap, aantal draaiingen en of het een open of dichte trap is.  Prijs per trede is al vanaf 169 euro. Dit is dan voor een dichte trap met rechte treden zonder een profiel. Onze speciale profielen zorgen voor meer grip en voorkomt slijtage, dit raden we dus wel aan om te laten monteren. Prijs is dan vanaf 199 euro. Vint u de prijs te duur voor het vernieuwen van uw trap? Mischien is tapijt of sisal een optie voor u? Kijk dan op onze trap-bekleden site, hier zijn de prijzen vanaf 45 euro per tree.

Wilt u meer informatie, vraag dit dan vrijblijvend aan via ons CONTACTFORMULIER